Pages in topic: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23] > |
Powwow: Warsaw - Poland
|
|
GingerR Local time: 04:01 English to Polish + ... Dodam, ze... | Dec 14, 2003 |
z zalem skonczyli! Knajpe juz nam zamykali, no i rano trzeba do pracy... ech, gdyby nie to, ze jutro poniedzialek... [kolejnego cytatu nie bedzie, bo cenzura by nie przepuscila] | | |
lim0nka United Kingdom Local time: 03:01 English to Polish
czy Agnieszka w koñcu dotar³a z powrotem, czy mo¿e zaginê³a razem ze swoim portfelem? jeszcze siê oka¿e, ¿e to ona jest rekordzistk¹, bo nadal gdzieœ baluje | | |
Magda Dziadosz Poland Local time: 04:01 Member (2004) English to Polish + ... O, chyba baluje... | Dec 14, 2003 |
musimy czekaæ, a¿ ktoœ nam odda Agnieszkê )))) | | |
Og³oszenie w prasie: | Dec 14, 2003 |
Szanowni bandyci!
Zostawcie sobie portfel, ale oddajcie nam Agnieszkê!
(Ona siê schowa³a tam tylko ze strachu przed Wami...:) | |
|
|
Znalaz³am siê | Dec 15, 2003 |
Strasznie przepraszam, ¿e nie wróci³am, ale oprócz zaplanowanego spotkania (które by³o krótkie) mia³am jeszcze niespodziewane spotkanie, no i dzisiaj prosto do pracy (rozumiecie. Portfel jest ze mn¹ bezpieczny | | |
Wielkie dzieki, | Dec 15, 2003 |
no za wszyyyystko!!! Oczywiscie przede wszystkim Araksi, za zadanie sobie trudu zorganizowania pallalu. Jeszcze jestem w W-wie, aktualnie siedze z przemoczonymi nozkami w interenet-cafe (bo zachcialo mi sie przy tej pogodzie zwiedzac ksiegarnie) i czekam, az tygru dokonczy swa prace.
Bardzo sie ciesze, ze Was poznalam. Ginger, Anula dzieki za wczoraj! A Leff, to byla tylko wielka prowokacja: jestes oczywiscie najprzystojniej... See more no za wszyyyystko!!! Oczywiscie przede wszystkim Araksi, za zadanie sobie trudu zorganizowania pallalu. Jeszcze jestem w W-wie, aktualnie siedze z przemoczonymi nozkami w interenet-cafe (bo zachcialo mi sie przy tej pogodzie zwiedzac ksiegarnie) i czekam, az tygru dokonczy swa prace.
Bardzo sie ciesze, ze Was poznalam. Ginger, Anula dzieki za wczoraj! A Leff, to byla tylko wielka prowokacja: jestes oczywiscie najprzystojniejszym facetem (nie tylko w W-wie), jakiego znam.
Do zobaczenia na nastepnym spotkaniu
Alina ▲ Collapse | | |
Dorota Cooper United Kingdom Local time: 03:01 English to Polish + ... czekam na zdjecia | Dec 15, 2003 |
i mam nadzieje pojawic sie nastepnym razem!! | | |
vladex Local time: 04:01 Polish + ... wszystko przez poprzedni¹ organizatorkê | Dec 15, 2003 |
Zdjêcia z tego pa³³a³u nie pojawi¹ siê dopóki nie zostan¹ przys³ane zdjêcia z poprzedniego | |
|
|
|
Hurrah!!! Zdjêcia ju¿ s¹! | Dec 15, 2003 |
Ale tekstu lepiej nie czytaæ, lub przejrzeæ po przek¹tnej, z przymru¿eniem oka, bo wys³a³am nieodregowany wariant...:) i to widaæ.
Mea culpa! Poœpiech ...:) nieusprawiedliwiony | | |
Jakub Szacki Poland Local time: 04:01 Member (2004) English to Polish + ...
sa te zdjecia? Jako ciemny myszolap nie umiem ich znalezc. | | |
Magda Dziadosz Poland Local time: 04:01 Member (2004) English to Polish + ... w "View Powwow reports" | Dec 15, 2003 |
na górze tej strony.
Tylko siê nie zdziw...Araksia uchwyci³a nas razem)) | |
|
|
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 04:01 German to Polish + ... Aaaale zdjêcia! | Dec 16, 2003 |
Pragnê publicznie i oficjalnie zdementowaæ, ¿e fff-cale, ale to fcale nie jestem taka t³usta, jak na tych dziwnych fotkach z dziwnego aparatu zdawaæ by siê mog³o... Obudze Misia, to NA PEWNO potwierdzi...)
Jeszcze raz buziaki dla wszystkich za fantastyczne towarzystwo i za cierpliwoœæ do moich mêtnych wywodów. | | |
Ju¿ idzie II upload....! | Dec 16, 2003 |
..To ju¿ chyba przejdzie przez "sito" po œwiêtach! | | |
Jakub Szacki Poland Local time: 04:01 Member (2004) English to Polish + ...
ja sie nie dziwie, ja sie ciesze. A faktycznie, ten aparacik pogrubia i postarza. Pewnie to jakis japonski shit. | | |
Pages in topic: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23] > |