Pages in topic: < [1 2] |
Preminuo Davor Kalinić Thread poster: Ana Kardum
|
Drago Jokic Slovenia Local time: 14:13 Croatian to German + ...
Jedini pravi prijatelj u ovom hektičnom svijetu.
Davor nas je zapustio prerano.
Dragan Jokic | | |
Marcel Milic Slovenia Local time: 14:13 English to Slovenian + ... Iskrena sućut | Jan 27, 2013 |
Davor je bio i član slovenskoga prevoditeljskog foruma.
Prije svega drag čovjek koji prerano odlazi.
Iskrena sućut njegovoj obitelji. | | |
tascha Local time: 14:13 German to Croatian Iskrena sucut | Jan 28, 2013 |
Vrlo sam rjetko na ovim stranicama...ali par puta Davor je i meni pomogao sa savjetima oko prevpodjenja nekih tekstova...pocivao u miru bozjem.
Nisam znala ni za Dubravku...neka im je mirna zemlja. | | |
Kornelija Halkic Bosnia and Herzegovina Local time: 14:13 German to Bosnian + ... Počivao u miru | Jan 30, 2013 |
Iskrena sućut obitelji. | |
|
|
Sasa Kalcik Croatia Local time: 14:13 Member (2010) English to Croatian + ... Iskrena sućut | Jan 31, 2013 |
Vrlo je tužno ovo što se desilo.
Davora poznamo kao pravog profesionalca, izuzetno stručnog prevoditelja ali i kao dragu i toplu osobu.
Kada se nešto takvo desi čovjek se pita zašto nam smrt uzima naše voljene?
U takvim situacijama crpimo snagu iz obećanja u uskrsnuće koje je zajamčio sam Krist:
Ivan 5:28,29: Ne čudite se tome, jer dolazi čas u koji će svi koji su u grobovima čuti glas njegov 29 i izaći. | | |
Iskrena sućut | Jan 31, 2013 |
Tužna sam zbog ove vijesti.
Iskrena sućut obitelji. | | |
Maja Softic Bosnia and Herzegovina Local time: 14:13 German to Bosnian + ...
Tuzna vijest koju slucajno vidjeh. Pocivao u miru.
Njegovoj porodici iskreno saucesce. | | |
Andrej Fric Slovenia Local time: 14:13 Member (2011) German to Slovenian + ... Dih se mi je zaustavil | Feb 18, 2013 |
Čeprav Davorja osebno nisem poznal, sva imela veliko prijateljskih pogovorov po skypu in sem ga kot izkušenega kolega zelo cenil. Hvala, Davor, za vse dobre besede in misli.
Vsem njegovim izrekam iskreno sožalje | |
|
|
na svim prevoditeljskim savjetima.
Iskrena sucut. | | |
Goran Tasic Serbia Local time: 14:13 English to Serbian + ... Moje saučešće | Apr 25, 2013 |
Moje najiskrenije saučešće porodici. Ne mogu da verujem, ja sam tek sada i saznao preko jednog drugog foruma. Život je postao suviše kratak.... | | |
Bilanda Ban Croatia Local time: 14:13 English to Croatian + ... Počivao u miru. | Apr 28, 2013 |
Tek sad vidim ovu već minulu vijest. Iz samo par virtualnih susreta pamtim Davora kao izrazito susretljivog kolegu, te nadasve vrhunskog stručnjaka i čovjeka koji je doista volio svoj posao i s drugima nesebično dijelio svoje golemo znanje.
Iskrena sućut obitelji.
Ljudi, čuvajte se. | | |
Saučešće porodici | Aug 13, 2013 |
Tek sad saznadoh za ovu tužnu vest
Davora sam virtuelno poznavao preko 10 godina, praktično od samih početaka ovog sajta, ali i van njega. Pamtićemo ga po ozbiljnosti i posvećenosti poslu i saradnji s kolegama.
Moje iskreno saučešće porodici. | | |
Pages in topic: < [1 2] |