Novi "Prevoditelj", dvobroj 78-79 (HDZTP, 2003) Thread poster: Vesna Zivcic
| | Zanimljivo štivo | Jun 28, 2003 |
Hvala Vesni na linku koji je donio zanimljivo štivo za vikend. Tko god je "prelistao" časopis vjerujem da je našao nešto zanimljivo. | | | Vesna Zivcic Local time: 11:55 German to Croatian + ... TOPIC STARTER Ljetna ili zimska lektira? | Jun 28, 2003 |
Kemale, kako izgleda zima "down under"?
S poštovanjem, | | | Neki to zovu zima ! | Jun 28, 2003 |
Zima "down under"? You've got to be joking!
Vjerujem (i slušam svakodnevno) da vam je svima dosta tih vručina koje su pritisle Hrvatsku i (okolnu) regiju. Ne znate vi što su vručine. Nisam ni ja dok nisam došao "dolje ispod" (cccc*). Dragi moji, +40 su vručine, a sve ispod je ....
Oprostite mi one tri točke, morate me razumijeti, vikend je, predao sam prije par sati jedan prijevod, uknjižio prihod, sutra idem na selo (volim izraz LADANJE)...
Nego, ... See more Zima "down under"? You've got to be joking!
Vjerujem (i slušam svakodnevno) da vam je svima dosta tih vručina koje su pritisle Hrvatsku i (okolnu) regiju. Ne znate vi što su vručine. Nisam ni ja dok nisam došao "dolje ispod" (cccc*). Dragi moji, +40 su vručine, a sve ispod je ....
Oprostite mi one tri točke, morate me razumijeti, vikend je, predao sam prije par sati jedan prijevod, uknjižio prihod, sutra idem na selo (volim izraz LADANJE)...
Nego, zima. Zadnjih par dana je, kako sam naučio u ovih deset godina, pravo zimsko vrijeme u Zapadnoj Australiji. Minimalne jutarnje temperature zraka od 2-8C, a najviše dnevne 20-25C. Uglavnom suho (to je ono što nas brine jer je voda veliki problem ovdje), ali zadnja dva-tri dana pljuskovi zalijavaju vrtove. Mene raduje, sve mi se zeleni.
I to ovdje zovu zima. Ma, gdje su one moje lijepe bijele, ledene zime...
Pozdrav svima.
*to se ja smijem
[Edited at 2003-06-28 15:36] ▲ Collapse | | | There is no moderator assigned specifically to this forum. To report site rules violations or get help, please contact site staff » Novi "Prevoditelj", dvobroj 78-79 (HDZTP, 2003) Anycount & Translation Office 3000 | Translation Office 3000
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.
More info » |
| CafeTran Espresso | You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |