Pages in topic: < [1 2 3 4] > |
Powwow: Budapest - Hungary
|
|
Dani, Zeusz! | Feb 13, 2006 |
Sziasztok!
Jól dereng, hogy valami fotótechnikát alkalmaztatok szombaton?
Hol látható az eredmény?
Tamás | | |
Erzsébet Czopyk Hungary Local time: 06:58 Member (2006) Russian to Hungarian + ... SITE LOCALIZER
A Rollschneideplatte -ben meg te vagy király! | | |
Erzsébet Czopyk Hungary Local time: 06:58 Member (2006) Russian to Hungarian + ... SITE LOCALIZER Annyira vilogtatok, hogy túlexponálták a képeket | Feb 13, 2006 |
pedig állítólag digivel lehetetlen... | | |
Zeusz Local time: 06:58 English to Hungarian + ... patom-szicsasz | Feb 13, 2006 |
Azért a patom-nak más a jelentése, mint a szicsasznak, nem? Én régen beszéltem már oroszul, szal tévedhetek, de:
patom: azután, aztán
szicsasz: azonnal, rögtön
Vagy rosszul emlékszem?:) Mindenesetre kudoz kérdést nem csinálok belőle.:) | |
|
|
Erzsébet Czopyk Hungary Local time: 06:58 Member (2006) Russian to Hungarian + ... SITE LOCALIZER |
Erzsébet Czopyk Hungary Local time: 06:58 Member (2006) Russian to Hungarian + ... SITE LOCALIZER
Drága Fõisten!
Ha újabb adag palacsintát sütök, megkapjuk a képeket???
Határidõ van !!! | | |
Zeusz Local time: 06:58 English to Hungarian + ...
lett ebből az oldalból!:) | | |
|
|
Mingyá teszek eztazt az ügy érdekében.:) | | |
Na erre vártam, hogy valaki ráérezzen a különbségre!
Gratu öreg! Rányomtál a nálad öregebbekre, akiknek ezt séróból (és a gyignáziumból) vágniuk kellett volna!
Amugy ha netán online, akor az ciki? | | |
Ki az a Jovanna? Legalább jó csaj? | | |
Tamás Miester!
Én annak idején oroszt is tanultam a gimnáziumban, méghozzá a Toldy Ferencben, Nemes Zsuzsa tanárnő keze alatt. Sajna nem érettségiztem belőle, pedig idegenforgalom-idegenvezetés helyett lehet, hogy bölcsebb gondolat lett volna. Akkor ma két nyelvet beszélhetnék jól, talán. | |
|
|
Jovanna az, aki mindig mindjárt jön!;) | | |
Tamás, az elõadókat azért nem írtam be a külsõsök közé, nehogy sértõdés legyen.
Ezúton köszönöm Tolnai Katának (Julianus Kft. és Répási Nikinek (Axel Média)az elõadást. Azt hiszem, mind a TagEditort, mind a nyalka huszárok és menyecskék csábításának és megtartásának módozatait emlegetni fogjuk egy darabig! | | |
1:37 perces késésben vagy az általad vállalt határidõhöz képest | | |
Pages in topic: < [1 2 3 4] > |